Başsavcı Çelenk Veda Ziyaretinde

  • 20.06.2016
  • tarsustb

Tarsus Cumhuriyet Mustafa Çelenk kamu ve sivil toplum kurum ve kuruluşlarına yönelik veda ziyaretlerine devam ediyor. Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Sayın Çelenk görev yaptığı süre içerisinde çok güzel dostluklar edindiğini dile getirdi. Başsavcı Çelenk, veda ziyaretinde Tarsus'tan güzel anılar, güzel dostluklar ve duygularla ayrıldığını ifade etti.Tarsus'ta büyük bir keyifle görev yaptığını kaydeden Başsavcı Çelenk, “Tarsus, tarımı, sanayisi, kültürü ve nüfusu açısından çok büyük bir ilçe.Buradan güzel anılar, güzel dostluklar ve duygularla ayrılıyorum ” diye konuştu.

Borsa Başkanı Murat Kaya, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına atandığı günden beri, kamu görevini en iyi şekilde yürüten ve yaptığı önemli görevde dürüst yönetim şekliyle Sayın Çelenk, Tarsus'ta  ve kamuoyunda haklı olarak takdir gören kişi olarak İlçe halkı tarafından da takdir gördü." Kamu ve sivil toplum kuruluşları arasındaki uyumun büyük önemi olduğunu vurgulayan Başkan Murat Kaya, “Tarsus'un gelişmesine, değişmesine, huzur ve güven ortamının sağlanmasına katkıda bulunan herkese minnettarız. Sayın savcımız da ilçemize çok başarılı hizmetler sunmuştur. Bunun için kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Başsavcı Mustafa Çelenk'e Yunus Emre'nin hayatını anlatan "Yunusun Gül Bahçesinden" isimli 2 ciltlik kitap hediye etti.

Başsavcı Çelenk Veda Ziyaretinde
Başsavcı Çelenk Veda Ziyaretinde