Tarsus Teknoloji Fakültesinin Başarısını Kutluyoruz

  • 27.06.2016
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Tarsus Teknoloji Fakültesinin başarısını yayınladığı bir mesajla kutladı.

Başkan Murat Kaya Tarsus Teknoloji Fakültesinin Türkiye'deki Fakülteler arasında 1. sıraya yerleşmelerinde katkı sağlayan akademik ve idari personele teşekkür ederek başarılarının devamını temenni etti.

Başkan Murat Kaya; "Tarsus halkının uzun yıllardır Üniversite özlemi içinde olduğu, Tarsus’a devlet üniversitesi kurulması için topyekûn seferberlik birliğinin sağlandığı bu günlerde Tarsus Teknoloji Fakültesi ile gelen başarı bizleri bir kat daha sevindirdi. . Fakültemizin projeler, araştırmalar, akademik yayınlar, tasarımlar, sergiler, patentler, alınan atıflar, uluslararası tebliğler ve alınan ödüller olmak üzere değerlendirme konularında fevkalade başarı göstererek Türkiye'de performansı en yüksek 50 fakülte arasında 1. Sıraya yükselmesi bizleri son derece memnun etti.

Tarsus Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr Mustafa Kemal Külekci ve ekibine değerli çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Tarsus Ticaret Borsası; fakültemize kuruluşundan bu yana maddi manevi hiçbir desteğini esirgemedi. Son olarak fakültemize Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) tarafından 2016 yılı Ağustos ayında Kocaeli Körfez yarış pistinde düzenlenecek Elektromobil (Batarya Elektrik Enerjili Araç) yarışları için destek oldu.Fakültemiz ve Tarsus ilçesinin tanıtılması açısından önem taşıyan bu yarışmada "Encülüs Elektromobil Takımı” nın projesine başarılar diliyor yarışmadan da Allahın izniyle güzel bir derece almalarını bekliyoruz." dedi.

Tarsus Teknoloji Fakültesinin Başarısını Kutluyoruz