İstanbul'da Meydana Gelen Alçaklığı Lanetliyoruz

  • 29.06.2016
  • tarsustb
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen hain saldırıya ilişkin bir mesaj yayımlayan Başkan Murat Kaya, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacağını ifade ederek insanlık dışı bu terör saldırısını gerçekleştirenleri lanetlediklerini bildirdi.
Başkan Murat Kaya;“Masum insanları hedef alan, haince ve korkakça yapılan bu terör eylemi bizi bir kez daha derinden üzmüştür. Bu olayların sahiplerini, bu alçaklığı yapanları bir kez daha lanetliyor ve tarih önünde mutlaka en ağır şekilde cezalarını çekeceklerine inanıyoruz.Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğine kasteden bu menfur saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan hainlikler karşısında, milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir.
Hain ve kalleş terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain ve kalleş terör olaylarında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.  Milletimizin başı sağ olsun.
 

 

İstanbul'da Meydana Gelen Alçaklığı Lanetliyoruz