Tarih Affetmeyecek Gün Demokrasi Günüdür

  • 16.07.2016
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya gerçekleştirilen darbe girişimi ardından sağduyu birlik ve beraberlik ile kenetlenme mesajını verdi.
Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadeleri kullandı 

Bu vatanın birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik her türlü hareket ve yaklaşıma büyük Türk milletinin ne taviz vermeye niyeti nede tahammülü yoktur. Aziz Türk milleti her türlü müdahaleye milletçe mesafesini koruyarak  dimdik tavrıyla duracaktır. Bu tavrımızla duruş sergilememiz şarttır ve tarihi bir sorumluluktur. 

Milletimizin sergileyecegi sağduyu Vatanının Birliği  ve bölünmezliği noktasında büyük önem ve gereklilik arz etmektedir. 
Hiç bir provokasyona taraf olmadan dikkatle ve demokrasiye tam bir riayet içinde kalarak sagduyumuzla birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç bir zaman izin vermeyecek buna  kimsenin de gücü yetmeyecektir. 

Demokrasiye de,hukukun üstünlüğüne de yapılan her türlü müdahaleye karşıyız. Türkiye; darbe teşebbüsünde bulunan vatan hainlerini affetmeyecektir. 
Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür. 
Darbe teşebbüsündeki vatan hainlerini lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur

Tarih Affetmeyecek Gün Demokrasi Günüdür