15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına Borsamızdan Destek

  • 25.08.2016
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Meclisi üyeleri, Ağustos ayı meclis toplantısında 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve gazilere destek olmak amacıyla başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na 35 bin TL'sı destek olma kararı aldı.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, gerçekleştirilen toplantıda, iş dünyası olarak vatanımızn bölünmezliği milli irade ve demokrasi adına çalışanımızla, işverenimizle, memurumuzla, her kesimdeki bireyimizle verilen terör mücadelesine destek olmak şarttır, dedi.

Bu Ülkenin kalkınmada öncelik sahibi neferleri olarak biz iş dünyasının özellikle teröre vereceği mücadelenin, cephede verilen mücadele kadar önemli olduğunu unutmamalıyız." sözlerine devam eden Başkan Murat KAYA " 15 Temmuz'da ülkesinin istikbali uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız. Tüm dünyaya örnek bir kenetlenmeyle milli iradeye ve demokrasisine sahip çıkan aziz ve kahraman Türk milleti, yaralarını sararken de büyük bir dayanışma gerçekleştiriyor. Bizler de darbe girişimini engelleyen şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmayı kendimize görev olarak kabul ediyoruz. 15 Temmuz günü FETÖ Terör örgütünün silahlı darbe girişimine karşı göğsünü siper eden, direnen, demokrasi, milli irade ve vatanı için seve seve canını verin, şehit olan canlarımızın ve gazilerimiz için memleket ve millet davasında her zaman sağduyulu duruş sergileyen Borsamız 35 Bin TL'sı yardım yaparak 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına destek oluyoruz. Her anlamda yakaladığımız birlik beraberlik ortamının kaybolmaması için herkesin elinde geleni yapacağına inanıyor, herkesi-herkesimi bu dayanışma kampanyasına davet ediyoruz , çağırıyoruz. Saygılarımızla"

 

 

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına Borsamızdan Destek