Başkan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

  • 29.08.2016
  • tarsustb

Asırlar boyu hürriyet sevdasında tüm dünyaya örnek olmuş Aziz ve Yüce Türk Milleti, mukaddes vatan topraklarının işgal edildiği dönemde verdiği onurlu mücadele sonunda kazandığı Büyük Zafer’inin 94. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve coşkusunu yaşamaktadır.

Yüzyıllar boyu dünyaya medeniyet dersi veren, tarihi şanlı zaferlerle dolu, kanıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyetini,  Aziz ve Yüce Türk Milleti ilelebet koruyacağını,  15 Temmuz günü koyduğu Milli İradesi ile esaret altında yaşayamayacağını, hiçbir koşul altında egemenliğinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdi.

30 Ağustos Büyük Zaferi ile, kazanılan bağımsızlığımızı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Vatan dediğimiz topraklarımızı ve kanımızla renk verdiğimiz şanlı bayrağımızı sonuna kadar, ilelebet savunacağımızı ve ecdadımızdan aldığımız bu kutsal emanetleri gelecek nesillere onların bize bıraktığı gibi devrederek birlik ve beraberlik içinde kurtarılmış bu vatan ve kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti yine birlik ve beraberlik içinde yaşatacağız. Türk Ulusu, 30 Ağustos Büyük Zaferini 15 Temmuzda yineleyerek, insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir ulus olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini verirken, bu uğurda Aziz Türk Milleti her türlü fedakarlığa hazır olduğu mesajınıda tüm dünyaya vermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle kanını ve canını vererek bu mukaddes vatanı bizlere emanet eden bütün Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, bütün aziz şehit ve gazilerimizi, Büyük Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, halkımızın bu büyük bayramını yürekten  kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Başkan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı