Borsadan Kaymakam Ünal'a Ziyaret

  • 04.01.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Süheyl Batmaz, Ali Seçer ile Genel Sekreter Hasan Şanlı , Tarsus Kaymakamlığına atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Yüksel Ünal'ı ziyaret ederek 'hayırlı ve uğurlu olması' dileğinde bulundular.

Borsa Başkanı Murat Kaya, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Kaymakam Yüksel Ünal'a yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulundu.

İlçe bazında Tarsus'un çok büyük bir kent olmasının yanında tarihi bir kent olduğunu belirten Başkan Murat Kaya "Ben öncelikle böyle güzel bir kente hoş geldiniz diyorum.Bu güzel kentimizde sizlerle  beraber çalışmak, neticede Tarsus halkına,  özünde insana hizmet etmek bizler için görevdir.Bizim temelimizde, misyonumuzda temel olarak insana hizmet anlayışıyla çalışmak yatıyor. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Biz bu kentin gelişimi için, yaşam kalitesinin artması için birlikte güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyoruz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum" ifadesini kullandı. 

Tarsus Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında da Kaymakam Ünal'a bilgiler veren Başkan Murat Kaya, "Tarsus Ticaret Borsası olarak üretimin kaliteli ve verimli olması konusunda devamlı olarak projeler üretiyoruz. Çünkü üretimimiz ne kadar kaliteli olursa, ne kadar verim yüksek olursa kentimiz o denli faydalanacaktır. Bugün itibariyle Türkiye'deki Ticaret Borsaları içinde tek yaş sebze-meyve ve narenciye soğuk hava deposuna sahip Ticaret Borsasıyız. Bölge tarımının kalkınmasına yönelik güzel projeleri hayata geçirmek içinde çalışmalarımız halen devam etmektedir" dedi.

Kaymakam Yüksel Ünal ise, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu bölgenin yabancısı olmadığını söyledi.

Devletin görev süresi dolmadan özel olarak kendisini Tarsus'a gönderdiğinin altını çizen Kaymakam Ünal "Bundan sonraki süreçte elimizden ne geliyorsa bu bölgenin insanı için yapacağız. Ben de bu bölgenin insanıyım. Hatay'ın Dörtyol ilçesindenim. Bu bölgeye ve insanına uzak değilim. Tarsus'a gelirken etraflı bir araştırma yapmadan genel bilgilere baktım. 2010 yılına kadar da Osmaniye'de görev yaptım. Bölgenin ve insanımızın yapısını bilmek bizler için bir avantaj. Biraz da tecrübemiz var, meslekte 26 yılımız geçti. İnsanlara hizmet ederken dairede bulunan arkadaşlarıma onlara farklı olduğunu, özel olduğunu hissettirin diyorum. İnsanlara şöyle bir baktığımızda bakış açımızı değiştirebilirsek problemleri de çözmemiz kolaylaşıyor" şeklinde konuştu.

Ülke ve Tarsus gündemiyle ilgili devam eden sohbetin sonunda Kaymakam Yüksel Ünal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus’un Türkiye’nin en önemli tarım havzalarından birine sahip olduğunu belirterek, özellikle tarım ve tarıma dayalı sanayi konusunda markalaşmaya gidilmesi gerektiğini de ifade etti.

Borsadan Kaymakam Ünal'a Ziyaret