Borsamızdan Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

  • 04.01.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve yönetimi, Tarsus İlçe Mlli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı ' yı ziyaret etti.

Borsa Başkanı Murat Kaya, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Seçer, Kemal Süheyl Batmaz ve Genel Sekreter Hasan Şanlı ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı'ya yeni görev yerinde ve yeni hizmet binalarında  başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalaycı, yeni hizmet binalarında  tüm birimlerin çok daha verimli şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Yeni hizmet binamıza taşınarak çalışmalarımızda kaliteyi daha üst seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz.Eğitim camiamız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza en kaliteli bir şekilde hizmetimizi sürdüreceğiz. Yeni hizmet binamıza Borsamız tarafından yaptırılan Atatürk Büstü ve kaidesi içinde nezrinizde size ve yönetim kurulunuza çok teşekkür ederim. " diye konuştu.

Başkan Murat Kaya, borsa olarak eğitime verilen her desteği gönülden takdir ettiklerini ifade ederek " Eski bir öğretmen olarak bu kutsal mesleği yapmaktan büyük onur duymaktayım. Eğitim için yapılan her hamlede Borsa olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Vatanını , milletini, devletini seven bireylerin yetişmesi en büyük çabamız.Devletimiz çocuklarımıza eğitimleri için her türlü imkanı sunmakta.İnanıyorum ki sizlerde bu imkanları iyi değerlendirecek ve devletini seven koruyan bireyler yetişmesine imkan sağlayacaksınız." dedi.

Sohbetin devamında Milli Eğitim Müdürü Kalaycı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Tarsus'ta Milli Eğitim olarak yapmayı planladıkları yeni projeleri hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Borsamızdan Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret
Borsamızdan Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret