Başkan Murat Kaya Referandumu Değerlendirdi

  • 17.04.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya referandum sürecinin tamamlanmasıyla içerde ve dışarda Ülkemiz adına yaşanan tartışma ve belirsizliğin geride kaldığını belirtti.

" Büyük Türk milleti yurttaşlık hakkını kullandı,birbirimizi sevmeye, saygı duymaya, hoşgörümüzü daha da arttırmaya daha çok ihtiyacımız var." diyen Başkan Murat Kaya  açıklamasında şu görüşlere yer verdi:​

“Türk halkı referanduma % 87  gibi büyük bir oranda katılım ile milli iradesini göstermiş ve bu irade ile milletimiz tercihini yapmıştır. İçerde ve dışarda ülkemize karşı oluşturulmak istenen olumsuz algıları bu yeni süreçte hep beraber aşacağız.

Yatırımcıların güvenini yeniden artırmak ve ülkemizi zenginleştirme hamlesine devam etmek için, uzun zamandır duraksamış olan ekonominin yeniden ana gündem maddesi haline gelmesi ve yapılması gereken yapısal reformlar açısından da önümüzdeki bu süreci canlandırmalı, hep birlikte çalışarak hazırlayacağımız yeni büyüme hikâyemizi tüm dünyaya gösterebilmeliyiz.

Yüksek tansiyonlu bu referandum süreci sonunda demokrasinin gelişmesinde yeni bir hamle olmasın diliyoruz.Özel sektörümüz, dış yatırımcılar bundan sonra önünü daha rahat görebilecek, daha rahat risk alarak yatırım yapabileceğine inanıyoruz. Bizlerin iş alemi olarak temenni ettiğimiz, beklentimiz  herkesin, herkesimin görüşüne saygı duyan kutuplaşmadan uzak sevgi ve saygının oluştuğu istikralı bir ortamın yaratılmasıdır.

Sonuç olarak Biz büyük bir millet ve TÜRKİYE' yiz .

Başkan Murat Kaya Referandumu Değerlendirdi