Mersin Oda ve Borsa Ekonomik Danışmanı'nın Ziyareti

  • 16.10.2017
  • tarsustb

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 81 ile 81 akademik danışman projesi kapsamında görevlendirilen Mersin Oda ve Borsa Ekonomik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Ebru Arıcıoğlu Borsa'ya ziyarette bulundu.Borsanın iş ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Murat Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.  

Yrd.Doç.Dr. Ebru Arıcıoğlu, Tarsus Ticaret Borsasının yürüttüğü URGE Projesi kapsamında faydalı olmak için destek vereceğini söyledi.

Başkan Murat Kaya, konuşmasında "Bizlerin öncelikli görevi, kentin dinamiklerini harekete geçirerek ufkumuzu ve vizyonumuzu geliştirecek çalışmalar yapmaktır.Bu bizler için vazifedir sorumluluktur. Kente dair somut gerçekler için,elimizi taşın altına koymalıyız.Tarsus'un ekonomisini, yaşam kalitesini her geçen gün artan, geleceğe güvenle bakan, istihdamı gün geçtikçe arttıran kent konumuna kavuşturabilmek için çalışmaktayız."dedi.

Ziyaretten hemen sonra Mersin Oda ve Borsa Ekonomik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Ebru Arıcıoğlu ile Borsa Genel Sekreteri izleyecekleri yol haritası için öncelikli eylem planının hazırlığına başladı.

Mersin Oda ve Borsa Ekonomik Danışmanı'nın Ziyareti