Tarsus TÜRKAV Ziyareti

  • 24.11.2017
  • tarsustb

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV ) Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

TÜRKAV Tarsus Şube Başkanı Abdullah Seki, yönetim kurulu üyeleri ile yaptıkları ziyaretin ana gayesinin "Tarsus" olduğunu ifade ederek ;  "Tarsus'un  sosyal refahını ve istihdamını artırmaya yönelik çalışmalarınızı, yürüttüğünüz faaliyetlerle desteklerinizi yakından takip ediyoruz.Tarsus'un gelişimine dair yapılacak her faaliyeti destekliyor, özellikle Devlet Üniversitesi kurulması ile ilgili  çalışmaları yakından takip ediyor ve tüm gücümüzle destekliyoruz. çleriyle desteklediklerini, Tarsus’un sosyo-ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak tüm konularda işbirliğine açığız . "dedi.

Başkan Murat Kaya, TÜRKAV Tarsus Şubesi yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek TÜRKAV Tarsus Şube Başkanı Abdullah Seki ve yönetimine başarılar diledi. Tarsus için birlikte hareket etmenin alınacak en doğru karar olduğuna dikkat çeken Başkan Murat Kaya " Bu noktada Borsa olarak bizler daima işbirliğine açık, şeffaf bir tavır sergiliyoruz. Siz ve sizin gibi STK’larla iç içe olup, Tarsus'un geleceğine yönelik planlarda ortak fikir ortaya koyarak iş birliği içinde kamuyu da bilgilendiriyoruz. Bugün gelinen noktada Tarsus Gıda İhtisas OSB, Çukurova Havaalanı  ve Üniversite öncelikli konularımız. Yine tıkandığımız nokta bu şehrin dinamiklerinin hep birlikte hareket etme kültürünü geliştirirsek, Tarsus için daha iyi olacaktır.Sizlerinde desteği ile başarıyı birlikte yakalayacağız" dedi.

Ziyaretin ardından Tarsus Ticaret Borsası Resim Sergisi ve Sanayi Müzesi gezildi.

Tarsus TÜRKAV Ziyareti
Tarsus TÜRKAV Ziyareti
Tarsus TÜRKAV Ziyareti