Borsa Meclisinin Basın Duyurusu Kamuoyuna Saygılarımızla

  • 05.03.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası,Bugün Türkiye'de kurumsal kimliği, istikrarlı idari yapısı ile başta Tarsus olmak üzere ,ticarete ve sanayiye ışık tutmaya önem vermiş, verdiği hizmetlerde eşit muamelenin, nezaketin, doğruluğun, süratin, etkinliğin, gerçeğin  eksiksiz  sağlanmasına özen  göstermiş kurumdur. Bu güne kadar borsamızda görev üstlenerek hizmet verenler,  bu onurlu görevlerini hiçbir menfaat gözetmeksizin, insana hizmeti esas alarak yaşadığı kentin her alanda gelişmesi için gönül bağı ile  çalışmalarını yürütmüşler ve bundan sonrada aynı gönül bağı ile çalışmalarını arttırarak devam ettirme gayreti içinde olacaktırlar.

 

Tarsus Ticaret Borsası,

Her alanda onurlu, seviyeli, hırslara yenik düşmeyen kadrosu ile bilgi, beceri ve edinilmiş tecrübelerini her fırsatta  Tarsus'a sunmayı görev edinmiş ve bu görevini layıkıyla devam ettirecektir.

 

Tarsus Ticaret Borsası hakkında kamuoyunu yanlış bilgilendirmekten ve asılsız beyanlarla suçlama gayreti içinde olanlar bilsinler ki; Tarsus Ticaret Borsası bu anlamsız ve gereksiz çekişmenin içinde olmayacaktır.

 

Tarsus Kamuoyununu bu konularla meşgul etme hakkımız yoktur.Tarsus'un BİRLİK ve BERABERLİĞE ihtiyacı vardır.

Ortak SES' e, Ortak AKLA ve Ortak ANLAYIŞ' a ihtiyacı vardır.

 

 

Saygılarımızla,

Tarsus Ticaret Borsası Meclisi

Borsa Meclisinin Basın Duyurusu Kamuoyuna Saygılarımızla