Başkan Murat Kaya'nın Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

  • 08.06.2018
  • tarsustb

Tarsus  Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kalp gözümün açıldığı, nefretin sevgiye, hüznün mutluluğa, savaşın barışa, acının huzura ulaşması, af ve bağışlanma için yapılan duaların kabul olduğu mübarek Kadir gecesinin fevzi ,bereketi ve rahmeti hepimizin üzerinde olsun." temennisinde bulundu.

Başkan Murat Kaya mesajına şu şekilde devam etti.

"Kadir Gecesi yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu ve mübarek bir gecedir. Dilerim ki Kadir Gecesi vesilesiyle ülkemizin, İslam aleminin ve tüm Dünya üzerindeki en hain saldırılarını gerçekleştiren terör belası, savaş ve şiddet son bulsun. Bu kutsal af ve mağfiret gecesinde, dua ve tövbelerin kabul edildiği  kutlu bu  gecede barış,  kardeşlik, dostluk ve merhamet duygularımızın artmasını, birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.

Bu düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik eder, Rahmet ve mağfiret için yapılan dualara kapıların sonuna kadar açıldığı Kadir Gecesinin hürmetine,hayrına milleti, vatanı, bayrağı için canını şahadet şerbeti ile serinleten şehitlerimize de Allahtan rahmet dilerim.

Başkan Murat Kaya'nın Kadir Gecesi Kutlama Mesajı