Başkan Murat Kaya'nın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

  • 14.06.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Murat Kaya mesajında, Aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin  asla bozulmadan şanlı bayrağımızın altında, vatanımızın sathında, milli ve dini duygularımızın hakim olduğu, aydınlık bir geleceği tasavvur eden  muasır bir  Türkiye hedefinde olacak bir bayramı yaşama dileğinde bulundu.

Başkan Murat Kaya mesajında;

"Mübarek Ramazan ayının nihayetinde kavuştuğumuz bir Ramazan Bayramının  daha sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Bayramlarımız geçmiş ile geleceğimizi buluşturan, kucaklayan, yaratılmışların en üstünü olan insanın yüceliğini insani duygularımızıla daha çok pekiştiği günlerimizdir. Küslerin , dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğimizin kuvvetlendiği, kardeşlik,huzur  ve barış ortamının oluşması için vesile olan Bayramlarımızı iyi değerlendirmeliyiz.

Muasır Türkiye, Aydınlık Gelecek diledi.

Dört bir tarafı cennet olan Ülkemiz, içerden ve dışarıdan terör odaklı hainlerce yıpratılmak, parçalanmak istenirken dahi gücünü birleştiren, güvenilirliğini hakkaniyeti esas alan duruşu ile sergileyen  Türkiye Cumhuriyeti,  geçmişten aldığı milli ve dini duygularının birleştirici ve yapıcı mirasını ortaya koyarak millet olma şuurunu ve ruhunu aydınlık geleceğe ulaşmayı şiar edinmiştir. Temennimiz Ülkemizde ve dünyada barışın, sevginin, dayanışmanın hakim olması, akan kanların bir an önce durmasıdır.

Bayramlarımızla, bayram sevinçlerimizi, kardeşlik, birlik , beraberlik adına yaşanan ve içimizde her an yaşattığımız bu güzel duygularımızın hayatımızın her anına yayılmasını temenni ediyor, İslam âleminin, aziz milletimizin, Ramazan Bayramını kutluyor, Bayramın bütün insanlığa mutluluk, huzur ve barış ve başarı getirmesini en kalbi hislerimle temenni ediyorum." dedi.

Başkan Murat Kaya'nın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı