Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret

  • 05.10.2018
  • tarsustb

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna,Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek , Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro ile beraberinde bulunan heyet  kentin en dinamik kuruluşu olan Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

Başkan Murat Kaya, “Sayın Tuna'yı Toroslar belediye başkanlığı görevinden tanıyor, biliyoruz.Tecrübeli ve çalışkan bir başkanımız. Ben öncelikle Vekilimiz Baki Şimşek'i , çalışmaları için ve Tarsus ve Bölgemiz için çalışan, çaba gösteren , emeği geçen herkese, tüm kesimlere teşekkür ediyorum. Tarsus ve Bölgemiz için birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğuna inanıyoruz. Daha kalkınmış, daha refah yarınlara ulaşabilmemiz adına daha çok çalışmak, daha çok çaba göstermemiz gerekiyor. Yatırım ,üretim, istihdam; Ülke olarak, ticarette, sanayide, ekonomide yaşananların sıkıntısı iş alemi olarak bizleri etkiledi ,hiç bir zaman ülkemizin üzerindeki hain emeller tükenmedi ancak, bizde tükenmedik.Birlik ve beraberlik şart. Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, oda başkanlarımızla çok güzel bir uyum sağlayarak birlikte hareket etmeyi başardık.Bölge Lobisi olduğunu hissettirdik. Beraberlik içinde aynı sağduyu ile harekete devam etmemiz gerekiyor. Ancak  ortak fikir, ortak akıl ile birlikte hareket ederek gerek Tarsus'u gerek Mersin'i istenilen refaha , ekonomiye taşıyabiliriz. Bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diye konuştu.

Ziyarette, kalkınma ve refah için birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Tuna, " Genel merkezimiz tarafından sorumluluğu yüksek bir yükle yolumuza devam edeceğiz. Ülkemizin, kentimizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda hizmet vermeye kaldığımız yerden devam edeceğiz.Gerçekleştireceğimiz projelerde tüm dinamikler ile birlikte hareket ederek Bölgemizi  çok farklı bir yere taşıyacağız. Bunun için de birlik ve beraberlik şart" dedi.

Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret
Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret
Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret
Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret
Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret
Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret
Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret
Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret
Tuna 'dan Borsa'ya Ziyaret