Borsa, Üyelerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor.

  • 14.02.2019
  • tarsustb

Üye ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Borsa, üyelerinin yanında olmaya devam ediyor.

Tarsus Ticaret Borsası,Üyelerine en iyi, en kaliteli hizmeti sunabilmeyi hedefleyen, "Birlikte Yönetiyoruz" mesajı ile üye ziyaretlerine devam ediyor.

Üyelerini ziyaret ederek onlarla güncel konuları istişare eden, görüş alışverişinde bulunan, sorunları dinleyen, sorunları birlikte ele alarak görüşülen konuları daha sonra TOBB ve Bakanlık düzeyinde yapılan toplantılarda dile getirilmek üzere rapor haline getiriyor.

Borsanın, Tarsus ekonomisine katkı sağlayacak yeni yatırım çalışmalarının ve planlamalarının aktarıldığı ziyaretlerde sosyal ve kültürel anlamda değer katmaya yönelik faaliyetleri de üyelere aktarılıyor.

Borsa olarak iletişimin arttırılmasına yönelik gerçekleştirilen ziyaretlere Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer , Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Tekel, Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Güngör 'den oluşan ekip, Başarır Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi - Tevfik Başarır, Beyaziler Toprak Mahsulleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi - Mustafa Beyaziler ile  Temeller Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi - Yusuf Temel iş yerlerinde ziyaret edildi.

Ziyaretler kapsamında üyelerinin taleplerini kayıt altına alan Borsa, gelen bu taleplere dair çözümün birlikte çalışarak kazanıma dönüştürülmesine gayret ediyor. 

Ziyaretler kapsamında  Borsa heyetini ağırlayan Başarır Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Tevfik Başarır ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çok uzun yıllar Borsanın yönetim kurulu üyeliğinde görev aldığını, bir önceki dönem ise Meclis Başkanı olarak görev yaptığını, görev süresi içinde Borsaya hizmet vermekten büyük onur ve gurur duyduğuna değinerek son yıllarda Borsanın gerek Kurumsal, gerek yönetimsel anlamda örnek alınacak gelişimini takdir ettiğine de sözlerine ekledi.

Beyaziler Toprak Mahsulleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi sahibi Mustafa Beyaziler, Borsanın üye ziyaretleri kapsamında dolu ve hazırlıklı bir ekip ile dolaşıyor olmasını takdir ederek, Borsanın hizmet kalitesinin arttığı, üye odaklı çalışma arzusunu gösterdiğini, ileriye dönük planlarını üyelerle paylaştığını, gerektiğinde anketlerle istek ve önerileri öğrenmek istediğini, gerektiğinde telefonla dahi sorunlara çözüm üretildiği konularında gayet başarılı olduğunu ifade etti.

Temeller Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Yusuf Temel, Borsanın son yıllarda gösterdiği başarılı çalışmalarını üretici olarak, iş insanı olarak görmezden gelinemeyeceğine değinerek özellikle ticari ahengi çok kuvvetli şekilde yönetebilen, üyelerinin sorunlarına gecikmeden koşulsuz bir şekilde doğru ve güvenilir cevap verebilen, sektörler arası arabuluculuk işlevini yerine getiren  bir kurumun üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Borsa, Üyelerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor.
Borsa, Üyelerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor.
Borsa, Üyelerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor.
Borsa, Üyelerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor.
Borsa, Üyelerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor.