İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Üye Ziyaretleri Devam Ediyor

  • 12.03.2019
  • tarsustb

İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Üye Ziyaretleri Devam Ediyor,

İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda ekstra hassasiyet gösteren Tarsus Ticaret Borsası, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Seferberlik kapsamında, istihdam maliyetlerinin azaltılması ve rekabet gücünün arttırılması noktasında sağlanan destek ve teşvikler bu ziyaretlerde Tarsus iş dünyasına anlatılıyor.

Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel,Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Fındık Güngör ‘den oluşan heyet TORUNLAR GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ - İşletme Müdürü İnci Büyük ve AVŞARLAR KURUYEMİŞ İMALAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ - Bayram Avşar'ı  iş yerlerinde ziyaret etti. 

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, ekonomide, ticarette, üretim ve işsizlikle mücadelede yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla yeniden başlatılan istihdam seferberliğinin getirdiği destek ve teşvikler konusunda bilgiler verilirken işletme sahiplerinden sektörleri ile ilgili öneriler de dinlendi.

Borsa Heyeti, Avşarlar Kuruyemiş İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ziyaretinde Bayram Avşar'ı Mersin ilinde "En fazla İstihdam Sağlayan 100 Şirket Listesi" ve "İlin Önde Gelen Şirketler Listesinde" bulunmalarından dolayı kutladı. 

Torunlar Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İşletme Müdürü İnci Büyük işletmelerinin Torunlar grubu içinde 7 tesisinden biri olduğunu, tesiste çeltikten pirinç üretimi yapıldığını, bakliyat paketleme ünitelerinin bulunduğunu son yıllarda ise yem hammadde sektörüne daha ağırlık verdiklerinden bahsetti.Ayrıca hizmet vermeye başladıkları yıldan bugüne Tarsus Ticaret Borsası'nın üyesi olduklarını ve borsanın üyelere yönelik hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Avşarlar Kuruyemiş İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi işletme sahibi Bayram Avşar, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, yeni yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yurt içinde toptan ve perakende satış yaptıkları müşterilerinin yanısıra, ağırlıklı olarak; İngiltere, Danimarka, Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne kuruyemiş, kuru kahve ve şekerleme ihracatını da yapmakta olduklarını, sektörlerinde kazandıkları "Güvenilir Firma" olma özelliğini kaybetmeden yeni yatırımları ile daha fazla istihdam sağlayacaklarını, pazar paylarında kazandıkları marka bilinirliğini korumak amacıyla üretimlerindeki kaliteden ödün vermeden çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

 

İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Üye Ziyaretleri Devam Ediyor