EKMEK İSRAFINA HAYIR!

  • 13.02.2013
  • tarsustb

Borsası'mızdan, Ofisin Ekmek İsrafı Hayır Kampanyasına Destek

Tarsus Ticaret Borsası, Toprak Mahsulleri Ofisinin üstlendiği “Ekmek İsrafına Hayır.” kampanyasına destek verdi.
TMO Tarafından başlatılan "Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası" kapsamında ziyaretlerini sürdüren TMO Yenice Ajans Müdürü İbrahim Akçabay, Borsamızı Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Meclis Başkanımız nezdinde ziyaret ederek, kampanya hakkında bilgi verdi. Kampanyanın çok önemli olduğunu dile getiren TMO Ajans Müdürümüz Kaymakamlıktan ve tüm kamu kurumlarından, destek aldıklarını belirterek hazırlanan kamu spotunun gösteriminin başladığını, afiş çalışmalarının yayınlandığını halkımızın bir nebze dikkatini çekmesini sağlarsak kampanyamızın amacına ulaşacağına inanıyoruz dedi.
Ziyaret konusu kampanya etkinliğinde Tarsus Ticaret Borsası “Buğdayın önemini ve değerini bilen bir kurum olarak Tarsus Ticaret Borsası elinden gelen desteği verecektir.Buğday üretimindeki en büyük emek üreticimizindir. Nice emek ve zahmetle ürettikleri buğdayın kıymetini en iyi üreticimiz bilir ve bu kampanyaya da en başta sahip çıkacak kesim değerli üreticilerimizdir. Borsamız üyelerinin çoğunun ticaretin yanında buğday üreticisidir. Tüm bu unsurlar göz önüne alındığında bu kampanyayı sahiplenmek ve her türlü desteği vermek en başta bizlerin görevidir. Toprak Mahsulleri Ofisimiz ve diğer kamu kurumlarıyla el ele vererek Ülkemiz ekonomisine ciddi zararlar veren bu israfın önüne geçeceğimize inanıyoruz.
Bu kampanyaya ne kadar geç kalınsa da sonuna kadar destek olacağımızı kamuoyumuzunca bilinmesini isteriz. Sloganımız “Her Öğün İçin Sadece Tüketebileceğin Kadar Ekmek Al.”
 
Tarsus Ticaret Borsası
Aydın Kozacıoğlu          Aytekin İnç
Y.K. Başkanı                   Meclis Başkanı
EKMEK İSRAFINA HAYIR!
EKMEK İSRAFINA HAYIR!
EKMEK İSRAFINA HAYIR!