En Büyük Engel Sevgisizliktir; Yeter Ki Biz Engel Olmayalım

  • 10.05.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Engelliler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında "Engelli olmak engel değildir. eter ki; engel biz olmayalım." dedi.

Başkan Murat Kaya mesajında "Hepimizin en büyük sosyal sorumluluğu;  engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını sağlamak ve kolaylaştırmak , onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek,  yaşama sevincini yitirmeden  mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri için çaba göstermek ve önlerindeki tüm engelleri kaldırmak olmalıdır." dedi.

Engelli vatandaşlarımızın geleceğe umutla bakan bireyler olması için toplumsal duyarlılığın arttırılması gerektiğine de vurgu yapan  Başkan Murat Kaya  “ Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu ve engelli insanların yaşadıkları sorunların sadece kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, kısacası tüm insanların ortak sorunu olduğunu unutmamalıyız .

“Engelli olmak engel değildir”

Bu duygu ve  düşünce ile 10 Mayıs Dünya Engelliler Haftasını kutluyor  yaşam mutluluklarının arttığı sağlıklı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

En Büyük Engel Sevgisizliktir; Yeter Ki Biz Engel Olmayalım