15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

  • 13.07.2019
  • tarsustb

Üretmeye Ve Başarılı Olmaya Mecburuz

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Türkiye’nin aydınlık geleceğini, milletin iradesini ve ideallerini hedef alarak gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümünde, hatırlatmada bulanan Başkan Murat Kaya, ekonomik manada refaha ulaşmanın en önemli unsurlarından biri birlik ve beraberlik  ruhunu yitirmemek olduğunu vurguladı.

Hain girişimin bertaraf edilmesinde en büyük pay sahibinin Türk Milletinin ve sonrasında ise  ekonomide yaşanan  etkilerinden kurtulma noktasında iş dünyasının payının büyük olduğunun altını çizen Başkan Murat Kaya  “FETÖ ve destekçi  terör örgütlerinin gerçekleştirdiği hain darbe girişimi milletimizin kararlı duruşu ve iradesi ile hakkına, demokrasisine ve özgürlüğüne sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir.” diye konuştu.

Gösterilen direniş ve tepkinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu değinen Başkan Murat Kaya, “Biz öyle bir Ulus'uz ki şanlı tarihimizde kimseye boğun eğmeyeceğimizi dimdik ayakta, tek yürek, tek ses ile geleceğe sağlam adımlarla yürümeye devam edeceğiz. İstikrarımızı koruyarak , ekonomimizin , ticaretimizin , refahımızın korunması ve artırılması noktasında daha fazla çalışma, daha güçlü üretim ve istihdam için iş dünyası olarak daha gayretle çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. İş dünyası olarak ülkemiz, kentimiz ve milletimiz için birlik ve beraberliğimizin sarsılmaz gücüyle daha büyük bir azimle çalışmayı, üretmeyi sürdüreceğiz.

"Ülkemiz için Çalışacağız Ülkemiz için Üreteceğiz."

Türkiye'yi büyük hedeflerine hep birlikte taşıyacağız. Bizim milletimizin her ferdi kahramandır.

Bu vesileyle kahraman milletimin vatan evlatlarına, aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diler, gazilerimize saygılarımı sunarım.” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı