Borsa Üye Ziyaretlerinde; Tarsus Hal'inde

  • 16.07.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası , üye ziyaretleri kapsamında Hal esnafı ile buluştu.

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu  ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer  Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Fındık Güngör 'den oluşan ziyaret heyeti MÜSNA TARIM- Süleyman MÜSNA ve   KAHRAMAN SEBZE MEYVE TARIM GIDA NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ- Fedayi KAHRAMAN'a  ziyarette bulundular.

Son zamanlarda yaşanan iklimsel değişikliler nedeniyle, meyve ve sebze üretiminde yaşanan olumsuzlukların iç ve dış piyasaya etkilerinin değerlendirildiği bu ziyarette hal esnafının sorunları da dinlenmiş oldu.

Müsna Tarım yetkililerinden Ali MÜSNA ile gerçekleşen  sohbette Borsanın yurt dışı faaliyetlerinde gösterdiği başarılı çalışmaların firmasına yansıyan olumlu yönlerden bahsederken, Süleyman MÜSNA ise son RUSYA gezisinde kazanımlarının firmaları için çok büyük bir tecrübe olduğunu anlattı. Özellikle Borsanın yurt dışı pazar araştırma konusunda verdiği hizmetten memnuniyetlerini dile getiriken hangi ürünü hangi Ülke pazarına satmaları konusunda verilen destek için teşekkür etti.

Fedayi KAHRAMAN ise Borsanın URGE faaliyeti kapsamında gerçekleştirdiği yurt dışı gezilerinin geniş katılımlı olmasını isteyerek, sunulan teşvikler kapsamında bu gezilerden faydalanmalarını istediği sohbetinde Borsanın yurt dışındaki pazar araştırmalarının öğretici ve eğitici olduğunu ifade etti.

İşyerlerinde ziyaret edilen  üyelerle faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

Borsa Üye Ziyaretlerinde; Tarsus Hal'inde
Borsa Üye Ziyaretlerinde; Tarsus Hal'inde
Borsa Üye Ziyaretlerinde; Tarsus Hal'inde