Başkan Murat Kaya Mevlid Kandilini Kutladı

  • 08.11.2019
  • tarsustb

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ,Peygamber efendimizin güzel ahlakını, örnek hayatını ve eşsiz mücadelesini örnek alarak "Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum yıldönümü idrak ettiğimiz bu müstesna gece hepimiz için birer fırsattır. Hz. Muhammed güzel ahlakın tamamlayıcısı ve insanlara bir müjde olarak yeryüzüne gelmiştir.” dedi.​

Başkan Murat Kaya , mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Doğan her şey beraberinde karanlıktan aydınlığa çıkışı, katılaşmış kalplerin yumuşamasını, umut, rahmet ve bereket getirir. Duygularında sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü, ilişkilerinde hakkı, doğruyu güzeli ve vefayı, ibadetlerinde ihlas ve samimiyeti öne çıkararak gönülleri fetheden, güzellik ve ümit dolu Peygamberimizin doğumuyla insanın insan önünde değil, sadece Allah önünde boyun eğmesi gerçeğinin gün yüzüne çıktığı andır.

O'nu anmak için fırsat olan Mevlid Kandili ve diğer mübarek gün ve geceler, hayatımızı diri ve canlı tutmak adına fırsat günleridir.

Mübarek Mevlid Kandili’nin gönüllerimizi aydınlatması, cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, selam ve saygılarımı sunuyorum."

Başkan Murat Kaya Mevlid Kandilini Kutladı