Başkan Murat Kaya 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • 02.12.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Engelli insanların yaşadığı sıkıntı ve sorunları kendi sorunlarımız gibi görmemiz gerekir diyen Başkan Murat Kaya yaptığı açıklamasında; "Engellilik; hiç kimsenin kendi tercihi olmadığı gibi, herkes de potansiyel bir "Engelli Adayı"dır. Herkesin de bunun bilincinde olması gerekir. Engellilerin herkesle eşit haklara sahip olması, karşılaşabileceği engellerin ortadan kaldırılması; çağdaş ve medeni bir toplum olmanın gereği bu olduğu gibi, kurumsal ve bireysel olarak da görevimizdir.

Çeşitli engellerine rağmen, yılmadan, hayata küsmeden, yaşam mücadelelerini ekonomik ve sosyal hayatın her alanında yer alarak, azimli bir şekilde sürdüren engelli vatandaşlarımız, toplumumuzun en önemli güç kaynağıdır.

Engelli vatandaşların hayat içerisinde karşılaştıkları sıkıntılara toplumun, çevrenin ortak sorunu gibi bakmalıyız. Bu noktada,  Engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarının giderilmesine yardım ederek, bir nebzede olsa hayatlarının daha da kolaylaştırılacağına inanıyorum.

Bu duygularla, bütün engelli vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum.

 

Başkan Murat Kaya 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.