Başkan Murat Kaya'nın Kadın Hakları Günü Mesajı

  • 04.12.2019
  • tarsustb

Başkan Murat Kaya'nın Kadın Hakları Günü Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , gerçekleşen olağan yönetim kurulu toplantısında , 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile Türk Kadını’na seçme ve seçilme hakkının verilmesinin yıl dönümünü kutladı.

Kutlama mesajında , Başkan Murat Kaya " Bir milletin , kültürünün yaşatılmasında en büyük paya sahibi olan, eğitimden sağlığa, iş dünyasına, siyasete ve ekonomiye kadar hayatın her alanında üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiren kadınlarımız, bizlerin baş tacı, diğer yarımızdır." dedi.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 85. Yıl dönümünü kutlayacağımız bu anlamlı günde, kadınlarımızın siyasi ve sosyal hayat içinde ki payını artırmak hepimizin sorumluluğudur.

Kadınları en değerli varlıklar olarak gören bir kültürün mensupları olarak, onlara her zaman bu değeri hissettirmek, yaşatmak zorundayız. Kadınlarımızın gücü medeniyetimizin göstergesidir. Hepimizi yetiştiren, büyüten kadınlar, aslında hayatın yönetmeni oldukları gibi iş dünyasının da gerçek ortaklarıdır. Dünyanın güzelliği de, üretimin bereketi de kadınlarımızın elinde.

Bu duygularla, kadınlarımızın, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile seçme ve seçilme hakkı kazanmalarını kutluyorum. Sevdikleri ile sağlıklı, mutlu ve başarılı yarınlar diliyorum” sözlerini kullandı.   

Başkan Murat Kaya'nın Kadın Hakları Günü Mesajı