“Sayın Hisarcıklıoğlu, Bizim Her Zaman Sesimiz Olmuştur”( Yerel Basın Haberi)

  • 14.02.2020
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından hükümet nezdinde gündeme getirilen bankaların aldığı ücret ve komisyon oranlarında önemli düşüşlere gidildiğini söyledi.

Borsa Başkanı Murat Kaya, BDDK Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’te değişiklik içeren yönetmeliğine ilişkin gazetemize yaptığı açıklamasında “Tüccar ve sanayicilerimizden bankaların aldığı ücret ve komisyonlardan dolayı pek çok defa şikâyet talebi alıyorduk. Birliğimiz nezrinde yapılan girişimler ile olumlu bir netice alındı. Resmi Gazetede yayınlanan işlem ücretlerine getirilen bu sınırlama son derece olumlu. Hem vatandaşlar, hem de reel sektör rahat bir nefes alacak. Yeni düzenleme ticaret hayatına olumlu yansıyacak” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Murat Kaya “Sayın Hisarcıklıoğlu her zaman olduğu gibi iş dünyasının sesi olmaya devam ediyor. TOBB Başkanımız tarafından gündeme getirilen bankaların aldığı ücret ve komisyon oranlarının olumlu sonuçlanması iş dünyası tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Borsa ve Odaların her zaman sesi olan TOBB Başkanımız sayın Hisarcıklıoğlu’na şahsım ve Tarsus iş insanları adına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

(Tarsus Yenises Gazetesi)

“Sayın Hisarcıklıoğlu, Bizim Her Zaman Sesimiz Olmuştur”( Yerel Basın Haberi)