Başkan Murat Kaya'nın Regaip Kandili Kutlama Mesajı

  • 26.02.2020
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, İslam Âlemi için manevi iklim olarak kabul edilen mübarek üç ayların başlayacak olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Murat Kaya, mesajında Dünyanın ve İslam âleminin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, insanlık ve İslam âleminin zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

2020 yılına felaketler, afetler ve hastalıklarla başladığını hatırlatan Murat Kaya, Müslümanlar olarak üç ayların manevi iklimini iyi değerlendirmeli, yüce rabbimizden milletimiz ülkemiz ve insanlığın barışı, huzuru için dua ederek af dilememiz gerektiğini ifade etti.

Sevgi, saygı ve hoşgörünün kat kat arttığı üç aylarda, yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının da kat kat arttığını dile getiren Başkan Kaya “Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller, insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Recep Ayı’nın ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili de, bugünlerden birisidir. Toplum olarak bu mübarek geceyi değerlendirerek birbirimize kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların ve Regaip Kandilinin tüm İslam âlemine ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.

Başkan Murat Kaya'nın Regaip Kandili Kutlama Mesajı