Borsa, KTO Karatay Üniversitesi İle Ahilik Bursu Protokolü İmzaladı

  • 28.07.2020
  • tarsustb

Karatay Üniversitesi, ismini, Selçuklular tarafından 1251 yılında yaptırılan ve bu toprakların ilk Vakıf Yükseköğretim Kurumu niteliğinde olan Karatay Medresesinden almıştır.

KTO Karatay Üniversitesi, üniversite-sanayi iş birliği ile Türk eğitim sistemine âdeta yeni bir soluk getirmiştir. İş arayan değil, işte aranan ve iş kuran mezunlar yetiştirmeyi hedefleyen KTO Karatay Üniversitesinde öğrencilere geniş staj imkânının yanı sıra Sektör Danışmanlığı Projesi ile iş tecrübesi sunulmaktadır. Bu proje ile söz gelimi 4 yıllık bir programda olan öğrencimiz, 4 yıllık bir iş deneyimiyle mezun olmakta, iş hayatına daima daha önde başlamaktadır.

Türkiye’nin en geniş ve kapsamlı burs programlarını öğrencilerine sunarak gerçek bir vakıf üniversitesi misyonunu kararlılıkla sürdürmeye çalışan Ünivarsite, bu kapsamda iş dünyası için de “Ahilik Bursu” adı altında bir burs imkânı sağlamaktadır

Ahilik geleneğini günümüzde de yaşatmanın, günümüz ahilerinin yani günümüz iş adamlarının görevi olduğuna inanarak Ahilik Bursu ile Ahilik ilişkilerini daha da geliştirmeyi ve kuvvetlendirmeyi amaçlanan bu protokol ile Tarsus Ticaret Borsası üyelerine, birinci derece yakınlarına ve eşlerine, ücretli kontenjandan kayıt yaptırmaları hâlinde % 15 oranında Ahilik Bursu indirimi sağlayacak ve 8 eşit taksitte ödeme imkânı da sağlanacaktır.

Konuyla ilgili herhangi bir sorunuz olması durumunda bizlere 0332 221 72 42 nolu telefondan ulaşabileceğinizi belirtir, iş birliklerimizin hayırlı olmasını temenni ederiz.

Borsa, KTO Karatay Üniversitesi İle Ahilik Bursu Protokolü İmzaladı
Borsa, KTO Karatay Üniversitesi İle Ahilik Bursu Protokolü İmzaladı