Pandemi'de Kurallara Uyalım, Uyaralım!!!

  • 07.08.2020
  • tarsustb

81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan denetimler hakkında Tarsus Ticaret Borsasından üyelerine mesaj;

Borsadan yapılan açıklamada 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan denetimlerin sonucunda kurallara uyulması halinde tekrar hafta sonu sokağa çıkma yasakları, dükkanların kapanması gibi önlemlere gerek kalınmayacağı temenni edildi.

Üyelerine salgın sürecine ait alınması gereken tedbirlerle ilgili açıklamada bulunan Borsa;

“Pandeminin ilk günlerinden itibaren olduğu gibi bu süreçte de üyelerimizin  yanında olmaya devam ediyoruz. Koronavirüs salgını sürecinin başından itibaren hem personellerimiz hem de üyelerimizin sağlığının korunması için hizmet binamızda gerekli tüm hijyen önlemlerini aldık. Üyelerimizden ricamız, hem kendilerinin hem de vatandaşlarımızın sağlıklarını tehlikeye atmamak adına kurallara uyma noktasında daha hassas olmaları. Covid-19 salgınına karşı koruma ve korunma tedbirleri kapsamında işyerimizde, evimizde, sokakta Pandemi süreci ile ilgili hassasiyetimizi koruyalım. Özellikle maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda getirilen kurallara riayet edelim.

Türkiye, salgınla mücadelede geçen 7-8 aylık süreci çok başarılı bir şekilde sürdürdü. Bir rehavet ortamına doğru gidiş var ancak sonuçları yıkıcı. Onun için kritik bir eşikteyiz. Hep beraber, biraz daha duyarlı, titiz ve dikkatli olmak durumundayız Dolayısıyla bu hususta bir toplumsal farkındalığın yeniden oluşturulmasına ihtiyaç var. Önce herkes sağlığına ve salgınla ilgili kurallara uyarak ve uyararak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirelim Bilim kurulunca ortaya konulan kuralların amacı toplum sağlığının korunmasıdır. Toplum sağlığının korunması anlamında da herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Üzerimize düşeni yapalım lütfen.”

Pandemi'de Kurallara Uyalım, Uyaralım!!!
Pandemi'de Kurallara Uyalım, Uyaralım!!!