İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım’a Ziyaret

  • 16.09.2020
  • tarsustb

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına atanan ve görevine başlayan Binbaşı İnanç Marım’a Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulundan   ziyaret.

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Binbaşı İnanç Marım, Borsa Başkanı Murat Kaya ve Başkan yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek” Tarsus çok kıymetli bir şehir. Tarihi ile de oldukça zengin bir kent.” olduğunu, atandığı yeni görev yeri olan Tarsus'un gerek nüfus, gerek yüzölçümü olarak ve coğrafyasının büyük olduğunu ifade etti.

Başkan Murat Kaya, ziyarette Binbaşı Marım’a hayırlı olsun dileklerini ileterek" Tarsus'un ekonomik ve sosyal anlamda hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışıyor, çabalıyoruz. Tarsus'un gelirinin % 70'den fazlası tarımsal üretim sayesinde gerçekleşmektedir. Tarsus ova ve kırsalda çok geniş bir araziye sahip. Katma değeri yüksek tarımsal üretimin yapıldığı şehrimizin ticaret ve sanayisinin geliştirilmesi, daha iyi yaşam koşullarının kentimize sunulmasına çalışıyoruz. Yeni görev yerinizde başarılar, sağlık ve huzur içinde hayırlı görevler ve hayırlı hizmetler dileriz. Hoş geldiniz" dedi.


...

....
Bu yazıyı ingilizce veya rusca okumak için bayrağı tıklayın

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım’a Ziyaret
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım’a Ziyaret