Müftü Ali Can, Başkan Murat Kaya’yı Ziyaret etti

  • 07.01.2021
  • tarsustb
Tarsus İlçe Müftüsü Ali Can, yapımı devam eden 250 kapasiteli Yatılı Kız Yurdu inşaatının faaliyete geçirilmesi yoğun bir çaba gösterdiklerini söyledi.
İlçe Müftüsü Can, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya’yı ziyareti sırasında daha önce Ticaret Borsası olarak faaliyet gösteren 7 katlı binanın Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Şubesine devredilmesi sonrası burada başlatılan inşaat çalışmalarında artık sona yaklaşıldığını belirtTİ. Müftü Can, yapılan tadilat çalışmalarıyla binanın son derece modern bir görünüme kavuşturulduğunu ziyareti esnesinde Başkan Murat Kaya ile paylaştı.
Tarsus Müftülüğü’nün faaliyetleri hakkında da Borsa Başkanı Murat Kaya ile istişarelerde bulunan Müftü Can, yakın bir zamanda Makam mevkiindeki eski Kent sineması civarında bulunan vakıflara ait bir yerin alınarak Tarsus’a yakışır bir hizmet alanına dönüştürülmesi noktasında çalışmalar yürüttüklerini de sözlerini ekledi.
Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ise, sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus’un ortak manevi değerlerinin ortaya çıkarılması ve bu değerlere sahip çıkılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Click the banner to read this article in English or Russian

Müftü Ali Can, Başkan Murat Kaya’yı Ziyaret etti
Müftü Ali Can, Başkan Murat Kaya’yı Ziyaret etti