Başkan Murat Kaya, "Biz İstemezsek Çanakkale Geçilmez"

  • 17.03.2021
  • tarsustb
Başkan Murat Kaya 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi nedeniyle yayımladığı mesajda Türk milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceği mesajını verdi.
Başkan Murat Kaya;
"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü mesajında; "Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır.
Vatan topraklarının ve bağımsızlığın korunması için nasıl bir savaşın verildiğini Millet olarak hepimiz bilmek ve bizlere bu güzel yurdu miras bırakan atalarımıza ve şehitlerimize karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız.
Biz istemezsek ÇANAKKALE Geçilmez
Şanlı tarihimizden kazanılan inanç ve azimle, dün fedakârca gösterilen cesaret dolu mücadelenin aynısının, vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı söz konusu olduğunda bir kez daha tekrarlanacağına olan inancımız tamdır
Bu gün bizlere, Çanakkale’de, kahramanca savaşan, vatanımızı kanıyla, canıyla müdafaa eden şehitlerimizi ebediyen şükranla hatırlamak, şehitlerimizin aziz emaneti olan ülkemizi korumak, maddi ve manevi bütün değerlerimizi daha yükseğe taşımak için çalışmak ve üretmeye devam etmek yakışmaktadır.
Bu duygularla, başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmaz üzere Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.
Ruhları şad, mekanları cennet olsun."dedi.

Click the banner to read this article in English or Russian

Başkan Murat Kaya, "Biz İstemezsek Çanakkale Geçilmez"