Başkan Murat Kaya'nın "Yaşlılar Haftası" Mesajı

  • 19.03.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , '18-24 Mart Yaşlılar Haftası' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Murat Kaya , Çarşamba günü gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüzü kutlayarak, Yaşlılar Haftası nedeniylede bir mesaj yayınladı.
Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Yaşlılarına gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi kendilerinden esirgeyen bir toplumun güven ve huzur içinde olması mümkün değildir.
Bizler, millet olarak büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen; bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz.Bütün hayatını ve emeğini; ailesine, milletine, ülkesine adamış yaşlılarımıza saygı göstermek, onları memnun etmek, hepimiz için toplumsal ve insanlık görevidir. Unutmamalıyız ki, kendimizin ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim özümüz, tarihi çınarlarımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde, çevremizde ailemizde ve ülkemizde bulunan tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutlar, aramızdan ayrılanlara da Allah’tan rahmet dilerim.” Dedi.

Click the banner to read this article in English or Russian

Başkan Murat Kaya'nın "Yaşlılar Haftası" Mesajı
Başkan Murat Kaya'nın "Yaşlılar Haftası" Mesajı