Başkan Murat Kaya," Sınırsız Sevginin Kaynağı Anne'dir."

  • 08.05.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, “Salgın süreci boyunca evlatlarından ayrı kalan, fedakarca görevlerini yerine getiren sağlık çalışanı anneler ve şehit annelerim başta olmak üzere tüm annelerimizin bu güzel gününü kutluyorum.” Dedi.
Anneler günü nedeniyle yayınladığı mesajında “Dünyanın en değerli varlığı olan saygıdeğer Annelerimizi öncelikle saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” İfadelerine yer veren Başkan Murat Kaya, “Kadınlar ve annelerimiz hem toplumun temeli olan ailenin temel direği, hem de bütün toplumu dünyaya getiren, yetiştiren en kutsal değerimizdir” dedi.
Dünyayı sevgi ve güzellik kurtaracaksa, bunun kaynağı şüphesiz annelerdir diyen Başkan Murat Kaya, “Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız. Tarihimiz, birçok kadın ve annenin yazdığı destanlarla doludur. Annelik vazifeleri dışında, Onlar, ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde birçok sektörde gerek girişimci gerekse bir çalışan olarak önemli görevler üstlenmektedir. Eğer anne mutluysa, aile de, ülke de mutludur. Eğer anne umut içindeyse, o aile de, o ülke de umut içindedir.
“Dinimiz, anne ve babaya itaatin üzerinde önemle durmakla birlikte, anneye özel bir önem atfetmektedir. Anne; karşılıksız sevendir, evlatları ve ailesi için nefsinden geçendir; anne okuldur, anne mekteptir. Anne; ayakta kalma gücümüz, anne direncimiz ve anne güç kaynağımızdır.
En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir. Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz, bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir.
Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle sağlık çalışanı ve şehit annelerinin ve daha sonra bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Başkan Murat Kaya," Sınırsız Sevginin Kaynağı Anne'dir."