Ekincioğlu, "Annelere olan gönül borcunun ödenmez"

  • 08.05.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu; Anneler günü mesajında , annelerin evlatları üzerindeki emeğine değindiği .
Annelere olan gönül borcunun hiçbir zaman ödenemeyeceğini kaydeden Ekincioğlu , mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:
"Bizler için yaşamımızda sevgi ve şefkat kaynağı olan annelerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum. Annelerimiz, toplumsal dayanışmanın ve toplumun temeli olan ailenin direğidir. Bir ailenin temelini de mutluluk, huzur, saygı ve sevgi ortamıyla anneler oluşturur. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluğu üstlenen annelerimize gönül borcumuz hiçbir zaman tükenmez.
Annelerimiz, yetiştirdikleri kuşaklarla toplumun biçimlenmesinde en büyük rollerden birini üstlenmektedir. Gecesini gündüzüne katarak, bizlere her türlü fedakârlığı karşılıksız yapan annelerimizin 'Anneler Günü'nü bu düşüncelerle kutluyor, bütün annelerin sevgi ve şefkat dolu ellerinden öpüyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Ekincioğlu, "Annelere olan gönül borcunun ödenmez"