Başkan Murat Kaya'nın Kurban Bayramı Mesajı

  • 19.07.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
“Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan Bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır."
Başkan Murat Kaya, mesajında şunları kaydetti:
Kurban Bayramı’mızı bu yılda yeni normalleşmeye uygun olarak rehavete kapılmadan Covid-19 tedbirlerine uyarak kutlayacağız. Özellikle bu günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.
"GÖNÜL SEVGİMİZ YETER"
Kültürel zenginliğimizin ve maneviyatın önemine değindiği mesajında şunlara yer veren Başkan Murat Kaya; “Sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı, huzur ve güven ortamı içerisinde, çocuklarımız, gençlerimiz ve büyüklerimizle hep beraber kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.
Önemli olan sevdiklerimizi hatırlamamız, mesafeler girse de aramıza bir telefon kadar yakınız birbirimize, telefondan da olsa onlara en güzel duygularımızı ifade etmemiz yeterlidir bayram coşkusunu yaşamaya.
BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ
Güçlü bir Türkiye ile geleceğimize umutla bakıyoruz. Biz büyük bir milletiz. Milletimizi top yekün ilgilendiren konulardaki hassasiyetimiz, duyarlılığımız, birlikteliğimiz bizi daima dünyaya örnek kılmıştır. Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Geçmişimizden emanet aldığımız bu değerlerimizi korumak,bu kadim topraklarda yaşadığımız sürece sevgi, saygı, birlik, kardeşlik ve beraberlik hissiyatını yaşatmak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için dini ve manevi duygularımıza, birbirimize sahip çıkmalıyız. Yardımlaşmaya ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğumuz bu dönemde, sevgi, saygı, ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşanması en büyük temennimizdir.
Kurban Bayramımız da hem bu değerleri, hem de milli ve kültürel değerlerimizi daha da yüceltmek açısından güzel bir vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın ülkemize ve milletimize huzur, barış getirmesini diler, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. "
Başkan Murat Kaya'nın Kurban Bayramı Mesajı