Yeni bir Başarı Hikâyemiz daha var.

  • 05.01.2022
  • tarsustb
Yeni bir Başarı Hikâyemiz daha var.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, başarı hikayelerinin yeni yılda da devam edeceğini, 2021 yılının son Meclis toplantısında açıklamıştı.

Borsa Başkanı Murat Kaya, “Hem Tarsus’a hem de Ülkemize müjdeli haberlerimiz olacak. Bu müjdeli haberimiz ile ilgili çalışmalarımız tamamladık.” Dedi.

“Tarsus Ticaret Borsası, 2020 yılında pandeminin patlak verdiği dönemde Lisanslı Depoları kurarak bir ‘Başarı Hikâyesi’ yazdığını belirten Başkan Murat Kaya “Borsa olarak Başarı Hikâyelerimiz mutlaka olacaktır. Tarsus Ticaret Borsası olarak göreve geldiğimiz andan itibaren sürekli olarak çalışmalarımızı artırarak sürdürmekteyiz. Bu yapılanların hepsi planlı, programlı, ortaya somut ve gerçekleşebilecek vizyon ortaya konularak yapılan konulardı. Önümüzdeki günlerde yeni başarı hikayemizi de kamuoyu ile paylaşacağız.

Bizim önce kent ve Tarsus ekonomisine katkı için, daha sonra ise Türkiye ekonomisine katkı için gayretlerimiz, çalışmalarımız devam edecek. Bizim de koyduğumuz hedefler arasında bu ülkenin ihracatının ve istihdamın hızla artması için somut projelerin ortaya konmasıdır. Bizim amacımız ihracat yapmayanları ihracat yapma şansı vermek, bunun için altyapıyı hazırlamak ve desteklerimizi devam ettirmektir. Bu çalışmalarımızın neticesini de yakın bir zamanda göreceksiniz inşallah” şeklinde konuştu.
Yeni bir Başarı Hikâyemiz daha var.