Meclis Başkanı Murat Kaya ,"İstiklal bilinciyle yetişen gençlerimiz dün olduğu gibi bugün de geleceğimizin teminatıdır."

  • 18.05.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında "Bugün milli mücadelenin başladığı, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir.Benim asıl doğum günüm dediği İstiklala Savaşını başlatmak için Samsuna çıktığı 19 Mayıs 1919’un 104 üncü yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz" ifadesine yer verdi..”

Atatürk'ün veciz sözüyle mesajına devam eden Meclis Başkanı Murat Kaya, "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek olan sizsiniz. Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır.Ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan eden Ulu Önder Atatürk, gençlere olan inancını ve güvenini göstermiştir.
Geleceğin emanetçisi gençlerimiz de kahraman ecdadından aldığı büyük emanetin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirerek cennet vatanımızı çok daha ileriye taşıyacaklardır.

İstiklal bilinciyle yetişen gençlerimiz dün olduğu gibi bugün de geleceğimizin teminatıdır. Milli mücadele bugün de ekonomik alanda devam etmektedir. Tarihin tekerrür etmemesi ancak güçlü ekonomi ile mümkün olabilir. Ülkemizin parlak geleceği, bu bilinçle yetişen gençlerin eliyle çizilecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Milli mücadelenin kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız için canını feda etmiş şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.” Dedi.

Click the banner to read this article in English or Russian

http://tarsustb.tobb.org.tr/Portals/58/Gallery/Album/1208/2023bsk011.jpeg

Meclis Başkanı Murat Kaya ,"İstiklal bilinciyle yetişen gençlerimiz dün olduğu gibi bugün de geleceğimizin teminatıdır."