Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Ticaret Borsaları Konsey üyeliğine seçildi.

  • 06.06.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'na katıldı.

TTB'nın 9 yıldır asil üyesi olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu’nda Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Ticaret Borsaları Konsey üyeliğine seçildi.

Konsey üyeliği ile ilgili açıklamada bulunan Seçer; “Borsalarımız için önemli bir konsey olan Ticaret Borsaları Konseyi; TOBB çatısı altında, gelen konuları ele alarak teklif ve görüş şeklinde TOBB Yönetim Kurulu'na sunmak, iktisadi raporları, mevzuat değişikliklerine ilişkin kararları gözden geçirmek, temsil ettikleri zümrenin ekonomik sorunlarıyla ilgili araştırmalar yapmak gibi görevleri yürütmektedir. Kentimizin ve borsamızın menfaatleri doğrultusunda görevimizi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olacağız. Ticaret borsalarımız ve TOBB camiamız için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz " ifadelerini kullandı.



TOBB 79. Genel Kurul’da TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu göreve tekrar seçilmesinden dolayı kutlayan ve başarı temennisinde bulunan Seçer, “Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan camiamız, Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde, yeni hedeflerle ülkemiz ve milletimiz için başarılı çalışmalara imza atacaktır. Yeni dönemin tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.”
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Ticaret Borsaları Konsey üyeliğine seçildi.