Başkanımızdan Kadir Gecesi Tebrik Mesajı

  • 21.06.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Mübarek Ramazan ayının taçlandığı Kadir Gecesi  dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kadir Gecesi’nin, “Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gün ve gecelerin önemini daha iyi idrak etmemize en güzel fırsat olduğunu söyledi​.

Başkan Murat Kaya mesajında;

Kadir Gecesi kulun, Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan Yüce Allah, bu gecede rahmet ve bağışlanmasını sağanak halinde yeryüzüne indirir. Bu özel gece; dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmemiz açısından bizler için de değerli bir fırsattır.

Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gün ve gecelerin önemini daha iyi idrak ederek, bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimizi, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olması da en büyük dileğimizdir.

Herkesin, Mübarek Kadir Gecesini tebrik eder, ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, insanlığın hayrına ve hidayetine vesile olmasını YÜCE ALLAH’tan niyaz ederim.

Başkanımızdan Kadir Gecesi Tebrik Mesajı