BAŞSAVCI MUSTAFA ÇELENK'TEN İ-ADEYİ ZİYARET

  • 25.11.2014
  • tarsustb

Tarsus’un yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Borsamıza i-adeyi ziyarette bulundu. Başsavcımızı, Başkan Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Seçer karşıladı. Tarsus’un gelişmesine, kalkınmasına ve tanınmasına katkı sağlayacak olan projeleri her anlamda takip eden çözüm arayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi.

Tarsus ‘a atanmamdan dolayı bana hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ziyaretime gelen Başkanımıza iadeyi ziyarette bulunmak ve İlçemiz için neler yapılabilir konularının konuşulduğu ziyarette Başsavcı Mustafa Çelenk, Tarsus gibi dünyanın en eski yerleşim yerlerinden olan bir kentte görev yapmaktan dolayı büyük memnunluk duymakta olduğunu belirterek, “Siz kıymetli  yönetici arkadaşlarımın da Yönetim Kurulu ve üyelerinizle birlikte Tarsus’un sorunlarının çözümüne katkıda bulunduğunuza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başsavcı Mustafa Çelenk’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Murat Kaya, “Başsavcımız nezaket göstererek iadeyi ziyarette bulundular, bundan dolayı bizleri çok memnun ettiler. Yönetimim ve üyelerimiz olarak her zaman olduğu gibi kentin gelişmesi, Tarsus ’un tanıtımı ve sorunlarının çözümü için her türlü çalışmaya katkı sağlamaya devam edeceklerini” söyledi.

 

BAŞSAVCI MUSTAFA ÇELENK'TEN İ-ADEYİ ZİYARET
BAŞSAVCI MUSTAFA ÇELENK'TEN İ-ADEYİ ZİYARET