Meclis Başkanı Murat Kaya; “Babalar, her şeyden önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdem sahibi insanlardır” dedi.

  • 17.06.2023
  • tarsustb
Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya; “Babalar, her şeyden önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdem sahibi insanlardır” dedi.
Meclis Başkanı Murat Kaya’nın mesajı şöyle;

Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır.
Ailelerin temel direği olan babalarımız, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.
Başta Aziz Şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm fedakâr babaların bu kutsal görevdeki sorumlulukları, özverileri her türlü takdirin üzerindedir.
Hiç kimse unutmasın ki; babalarımız çocuklarımızın en büyük kahramanı, çocuklarımız da babaların en yüce gururudur. Vatanımız için çocuklarını şehit veren babalarımız bilmeli ki, ülkemizin bütün vatansever evlatları sizlere birer evlat olarak sarılmaya hazırdır. Evlatlarımızın hepsi, ülkemizin güvenliği için hayatlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve onların kıymetli ailelerine ömür boyu minnet duyacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta canlarından kıymetli evlatlarını vatan uğruna şehit veren babalarımız olmak üzere, aramızdan ayrılan babalarımız ve bizlere mücadele etmeyi, her koşulda ayakta kalmayı öğreten, tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.




Click the banner to read this article in English or Russian

Meclis Başkanı Murat Kaya; “Babalar, her şeyden önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdem sahibi insanlardır” dedi.