Başhekim Opr. Dr. Sadık Emre Direk ve hastane yöneticileri Tarsus Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu

  • 11.01.2024
  • tarsustb
Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sadık Emre Direk ve hastane yöneticileri Tarsus Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Gürbüz, Ayhan Bayram ve İlhan Titiz’in de bulunduğu ziyarette kurumlar arası iş birliği gündeme geldi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Ticaret Borsamız, her zaman elini taşını altına koyarak, Tarsus’un ve Hastanemizin yanındadır. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde ve her zaman gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Sizlere teşekkür borçluyuz. Ayrıca, sağlık sektörünün her branşında mesai ve emek harcayan değerli sağlık çalışanlarımıza da kolaylıklar dileriz. Nazik ziyaretlerinizden dolayı Sayın Başhekimimize ve Müdürlerimize teşekkür eder, hayırlı görevler dileriz.” Dedi.

Başhekim Opr. Dr. Sadık Emre Direk, idareciler, hekimler, hemşire ve görevliler ile birlikte uyum içinde hasta haklarını koruyarak çalıştıklarını ifade ettiği ziyarette Tarsus Ticaret Borsası’nın da Tarsus için yaptığı çalışmaları ve faaliyetleri yakından takip ve takdir ettiklerini belirtti.
Başhekim Direk, öncelikli gayelerinin Tarsuslulara kesintisiz ve kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu da ziyarette vurguladı.



Click the banner to read this article in English or Russian

Başhekim Opr. Dr. Sadık Emre Direk ve hastane yöneticileri Tarsus Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu