Deva Partisi’n den Ziyaret

  • 18.01.2024
  • tarsustb
Deva Partisi’n den Ziyaret
Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım ve ilçe yönetimi Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kuruluna ziyarette bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Borsasının faaliyet ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aktararak iyi dilekler ve ziyaretten ötürü parti teşkilatına teşekkür etti.
Başkan Mustafa Teke, “Bizlere projelerinden bahseden Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Nazik ziyaretleri için de teşekkür ediyorum ”dedi.

“Tarsus Ticaret Borsası, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerini öncelikle tebrik ediyor, başarılı çalışmalara imza atacaklarını biliyoruz.” diyen Demokrasi ve Atılım Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım, ilçe teşkilatının yapısı ile hedefleri hakkında Borsa Yönetimini bilgilendirdi.

Görüşme sırasında ülkedeki ekonomik ve siyasal gelişmelerle tarım ve tarıma dayalı sanayi alanındaki sorunlar üzerine karşılıklı görüşler aktarıldı.




Click the banner to read this article in English or Russian

Deva Partisi’n den Ziyaret